2020-03-16 09:47:26

OBAVIJEST UČENICIMA

Dragi učenici,

1. Molimo vas pratite objave na web stranici škole te redovito i odgovorno izvršavajte obaveze u virtualnim učionicama. Nastavnici će tijekom održavanja nastave na daljinu pratiti vaše aktivnosti i bilježiti ne izvršavanje zadtaka kao izostanak s nastave.

2. Nastava se održava prema važećem tjednom rasporedu Gospodarske škole Varaždin. Svi učenici trebaju izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama u bilo koje doba dana do 24 sata. Nastavnici trebaju dati učeniku povratnu informaciju o napretku (vrednovanje kao učenje, vrednovanje za učenje). Tijekom nadolazeća dva tjedna nema ocjenjivanja!

3. Podsjećamo učenike na korištenje primjerenih oblika ponašanja u virtualnom okruženju, vrijede pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Što znači da učenici za neprimjerene oblike mogu snositi posljedice u obliku pedagoških mjera.

4. Učenicima četvrtih razreda dostupni su materijali koji se emitiraju na Sportskoj televiziji prema rasporedu. Posebno upućujemo na navedene sadržaje maturante koji se pripremaju za ispite Državne mature.

5. Ukoliko se dogodi pad sustava ili dođe do poteškoća u radu sustava za učenje na daljinu Loomen vaši nastavnici kontaktirat će vas e-poštom ili putem mreža za komunikaciju (Viber, Messenger i sl.).

                                                       Ravnateljica:

                                  Katica Kalogjera Novak, dipl.ing.mat.


Gospodarska škola Varaždin