2021-05-03 15:32:02

Vježbenička tvrtka „Licitar“ d.o.o. zauzela 2. mjesto

Vježbenička tvrtka „Licitar“ d.o.o. zauzela 2. mjesto u ukupnom poretku na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki u jakoj konkurenciji od 90 vježbeničkih tvrtki! Vježbeničku tvrtku „Licitar“ d.o.o.  predstavljale su učenice Gabrijela Sambolec, Nikolina Šincek i Tena Vinceković iz 4.E razreda pod mentorstvom nastavnice Natalije Weiser.

U petak, 28.04.2021. održalo se završno događanje u okviru natjecateljskog dijela -proglašenje pobjednika Virtualnog sajma vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar i Prve ekonomske škole Zagreb. Natjecanje je bilo organizirano u sklopu eTwinning projekta.

Na natjecanju je bilo prijavljeno 90 vježbeničkih tvrtki iz cijele Hrvatske. Iz Gospodarske škole Varaždin sudjelovalo je 9 vježbeničkih tvrtki: „Medolis“(3.E), „Lux Candle“(4.E), „Ballondus“(4.B) kojima je mentor bila Olgica Nikolić, „Slatki San“(3.E), „Vinarija Royal“(3.B), mentor Jasminka Prstec i Cavetics“(4.K), „Gramina Mel“ i „Cosmetics“ – mentor Iva Vukotić, te tvrtka  „Licitar“(4.E)-mentor Natalija Weiser.

Vježbenička tvrtka „Licitar“ d.o.o. zajedno sa dodijeljenim timom tvrtki pobijedila je i u osmišljavanju slogana za Virtualni sajam. Pobjednički slogan glasi: „Mjesto gdje kreativnost počinje a zajedništvo pobjeđuje!“

Čestitamo svim sudionicima!


Gospodarska škola Varaždin