2021-06-28 07:54:20

Dani strukovnih nastavnika

U Šibeniku od 15.6. do 18.6.2021. su se održani  jubilarni 5. Dani strukovnih nastavnika, najveći skup za nastavnike strukovnih predmeta u Republici Hrvatskoj u organizaciji  Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“. Ovogodišnje izdanje Dana strukovnih nastavnika održano je pod strogim epidemiološkim mjerama. Na skupu je sudjelovalo 300 nastavnika, 31 predavač te je održano 40 predavanja i radionica. Sudionici su bili  podijeljeni u dvije skupine po sektorima, a mi smo sudjelovali u drugoj skupini od 17. do 18. lipnja 2021.godine.

5. Dane strukovnih nastavnika svečano je otvorio ministar znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs, a u ime domaćina sudionike je pozdravio Mile Živčić, ravnatelj Agencije.

Na ovom događaju strukovni nastavnici imali su se priliku usavršavati kroz brojna predavanja i radionice što će pridonijeti njihovom profesionalnom razvoju i omogućiti im lakše savladavanje gorućih izazova u njihovoj nastavnoj praksi i daljnjem radu s učenicima.

 

Predstavnici naše škole na skupu bili su: Andrijana Herceg,  Alen Igrec, Olgica Nikolić i Jasminka Prahić Biškup.


Gospodarska škola Varaždin