preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

Karijerno savjetovanje i profesionalno informiranja

 

Tijekom svibnja, u okviru projekta ReCeZa, održat će se niz radionica karijernog savjetovanja i profesionalnog informiranja za učenike Srednje škole Zabok i partnerskih škola: Gospodarske škole iz Varaždina, Srednje škole iz Preloga i Turističko ugostiteljske i prehrambene škole iz Bjelovara od strane raznih školskih institucija i gospodarskih subjekata.

Radionicu profesionalnog informiranja i karijernog savjetovanja odradio je Fakultet za menadžment i turizam iz Opatije 11. svibnja u Gospodarskoj školi Varaždin za maturante četverogodišnjeg turističkog zanimanja Hotelijersko-turistički tehničar.

Učenici su upoznati s poviješću fakulteta, misijom i vizijom, ustrojem i programima koje fakultet nudi. Među ostalim, učenici su saznali kako pravo upisa na preddiplomske sveučilišne studije imaju kandidati koji su završili četverogodišnju srednju školu, položili državnu maturu i stekli uvjete za upis u prvu godinu studija. Završetkom preddiplomskoga studija mogu steći 240 ECTS bodova i imaju mogućnost upisa na diplomske sveučilišne studije. Pritom mogu upisati studij Poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu te Menadžment održivog razvoja. Fakultet nudi sudjelovanje na brojnim međunarodnim, znanstvenim i stručnim projektima te konferencijama i skupovima. Studenti se također mogu posvetiti volonterskom radu i izučavati nastavne materijale u njihovoj knjižnici.

Detaljne informacije o mogućnostima nastavka obrazovanja, učenici 4-godišnjih programa dobit će i od Ekonomskog fakulteta iz Zagreba, a informacije o zapošljavanju saznat će od Termi Tuhelj i Salve Regina Marija Bistrica.

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 
INSTAGRAM GŠV

 
Facebook GŠV

Facebook Gospodarske škole Varaždin

 
ŠKOLSKE NOVINE

3. BROJ 

2. BROJ 

1. BROJ 

 
UPISI 2022./2023.

 
BROŠURA - KDV

Njemački otvara mnoga vrata

 
DELF SCOLAIRE

 
CI IZ PODUZETNIŠTVA

 
MI MOŽEMO

 
SAMOIZOLACIJA
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
e-Twinning škola

 
TALENT SHOW

 
ŠKOLSKE KNJIŽNICE

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu

Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 
PROJEKT

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
Politika privatnosti

 
 > ReCeZa  > Izvješće o projektnim aktivnostima  > Karijerno savjetovanje i profesionalno informiranja
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / www.ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju