LJETNA ŠKOLA GASTRONOMIJE U TUHELJSKIM TOPLICAMA
U sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok učenici 2. V razreda Izabel – Leona Kolman, Dijana Ignac i Ana Majhen su zajedno sa stručnom nastavnicom kuharstva Nevenkom Bosilj sudjelovale u Ljetnoj školi gastronomije u Termama Tuhelj u periodu od 21.6.2021.-26.6.2021. Osim naših učenika sudjelovali su učenici iz SŠ Zabok, SŠ Prelog i TUPŠ Bjelovar.
Kalendar
« Kolovoz 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
INSTAGRAM GŠV
Facebook GŠV
ŠKOLSKE NOVINE
UPISI 2022./2023.
BROŠURA - KDV
DELF SCOLAIRE
CI IZ PODUZETNIŠTVA
MI MOŽEMO
SAMOIZOLACIJA
DRŽAVNA MATURA
KAMO NA FAKS?
HOSPITALITY NETWORK
e-Twinning škola
TALENT SHOW
ŠKOLSKE KNJIŽNICE
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin
PROJEKT
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova?
Politika privatnosti