preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

RIJEČ RAVNATELJICE Katice Kalogjera Novak, dipl.ing. matematike

 

Na početku školske godine  najprije želim čestitati profesorima Škole na izvrsnim radnim uspjesima postignutim prošle školske godine, posebno u pripremama učenika za mnogobrojna natjecanja te za državnu maturu.

Koristim ovu prigodu da još jednom iskreno čestitam prošlogodišnjim maturantima u pokazanom znanju na ispitima državne mature, učenicima Škole na  odličnom uspjehu postignutom na kraju školske godine, a svim našim učenicima-sudionicima županijskih, državnih i svjetskih  natjecanja i susreta na izvrsnim natjecateljskim postignućima.

Kako bismo i dalje bili barem jednako uspješni kao prošla generacija, i ove smo školske godine pripremili dodatnu nastavu za učenike koji će polagati državnu maturu.

Kao  jedan od najznačajnijih  rezultata uspješne realizacije IPA projekta ECHO, školske godine 2012./2013., na Gospodarskoj školi Varaždin osnovane su - kao prve u Hrvatskoj - Ekonomska i Turistička gimnazija, u koje se od  školske godine 2019./2020. učenici više ne upisuju.

U proteklim školskim godinama uspješno smo sudjelovali i u projektu „CRO H 4 EU“ – Implementacija kulturne baštine u kurikulum stručnih škola, i to kao škola-partner Komercijalnoj i trgovačkoj školi Split, a s radom na projektima nastavili smo i u narednim školskim godinama provođenjem  EU projekata – „SIGN 2 ME“ i „SEM“, "Interdisciplinarni kurikulum srednjih strukovnih škola", "Heureka", "Moja karijera u ugostiteljstvu i turizmu", "3P", Prekvalifikacijom do posla. U ovoj školskoj godini smo partneri Srednjoj školi Zabok na projektu "ReCeZa" - Regionalni Centar Zabok.

Nadalje, nastavljamo s radom Centra izvrsnosti iz poduzetništva, a započele su i mnogobrojne aktivnosti vezane uz različite ovogodišnje projekte Škole o kojima će se više moći pratiti u medijima te na našoj internetskoj stranici.

U stalnoj težnji da se edukacija i odgoj u Školi ne provode samo putem nastavnih sadržaja, već i kroz različite vrste ostalih školskih aktivnosti, i u ovoj školskoj godini obilježit ćemo Dane kruha, Međunarodni dan kuhara, Dan Europe, Dan stranih jezika, Olimpijski dan…

Naši učenici nastavit će i ove školske godine s volontiranjem , posjećivanjem kazališnih predstava i muzeja grada Varaždina te odlaženjem na izlete; imat će prilike nazočiti književnim susretima u Školskoj knjižnici i biti aktivni u radu Vijeća učenika ako epidemiološka situacija izazvana COVID 19 bude povoljna . Vjerujem da će se učenici i prvih razreda spremno uključiti u navedene školske aktivnosti te da će im škola biti ugodno mjesto učenja i druženja.

U ovoj školskoj godini učenicima želim mnogo uspjeha u učenju, a profesorima i ostalim djelatnicima škole uspješnu školsku godinu.

 

Kalendar
« Travanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

 
INSTAGRAM GŠV

 
Facebook GŠV

Facebook Gospodarske škole Varaždin

 
ŠKOLSKE NOVINE

2. BROJ 

1. BROJ 

 
UPISI 2022./2023.

 
BROŠURA - KDV

Njemački otvara mnoga vrata

 
DELF SCOLAIRE

 
CI IZ PODUZETNIŠTVA

 
MI MOŽEMO

 
SAMOIZOLACIJA
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
e-Twinning škola

 
TALENT SHOW

 
ŠKOLSKE KNJIŽNICE

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu

Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 
PROJEKT

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
Politika privatnosti

 
 > O školi  > Riječ ravnatelja
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / www.ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju